Παρ02222019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ07:52:22 PM

Τελευταία Νέα

Το ΔΣ Αμαρουσίου καταδικάζει με ομόφωνο ψήφισμα τις κλήσεις σε απολογία και τις σχεδιαζόμενες δίκες όσων αγωνίζονται κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών

Ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου καταδικάζει τις κλήσεις σε απολογία και τις σχεδιαζόμενες δίκες προσώπων που αγωνίζονται κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και για το δικαίωμα στην πρώτη κατοικία

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμαρουσίου στη χθεσινή τακτική συνεδρίασή του προχώρησε στην έκδοση ψηφίσματος, με το οποίο καταδικάζει τις περιπτώσεις προσώπων που κλήθηκαν σε απολογία και τις σχεδιαζόμενες δίκες, επειδή αγωνίζονται με συλλογικό τρόπο υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα των πολιτών στην κατοικία ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματος υπογράμμισε ότι «οι επικεφαλής πολιτικών κομμάτων δεν πρέπει να διώκονται όταν υπερασπίζονται το δικαίωμα των πολιτών», σημειώνοντας ότι «πρέπει να σταματήσουν οι κλήσεις και οι διώξεις όσων υπερασπίζονται το κοινωνικό αγαθό και τη λαϊκή περιουσία και να ληφθούν άμεσα μέτρα για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας.»

Το θέμα εισηγήθηκε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Ελευθέριος Μαγιάκης.

Ακολουθεί το σχετικό ψήφισμα:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμαρουσίου καταδικάζει τις κλήσεις σε απολογία και τις σχεδιαζόμενες δίκες σε πρόσωπα που αγωνίζονται με συλλογικό τρόπο υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα των πολιτών στην κατοικία ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.


Χαρακτηριστική περίπτωση η κλήση σε απολογία του Γραμματέα της Λαϊκής Ενότητας κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη. Φαινόμενα όπως αυτό αποτελούν μείζον θέμα αντιδημοκρατικής αυταρχικής συμπεριφοράς.


Ζητούμε:

-Να σταματήσουν οι κλήσεις και οι διώξεις αγωνιστών που υπερασπίζονται τα κοινωνικά αγαθά και τη λαϊκή περιουσία

-Να ληφθούν άμεσα μέτρα για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, για το δικαίωμα της κάθε οικογένειας στο ρεύμα και το νερό.»

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ