Πεμ02212019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ08:04:11 PM

Τελευταία Νέα

O Κώστας Νικολιδάκης δίνει απαντήσεις για την παραλαβή και λειτουργία του Ο.Τ 9

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κώστας Νικολιδάκης έδωσε απαντήσεις σχετικά με την ολοκλήρωση-παραλαβή του έργου της ανάπλασης στο Ο.Τ 9 στο Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης-Πεύκης την 19.6.2018. Ο ίδιος ανέφερε σχετικά:

Το Ο.Τ 9 έπρεπε να είχε περαιωθεί στις 30 Απριλίου. Όχι για να λειτουργήσει στις 30 Απριλίου. Υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά από την περαίωση μέχρι τη λειτουργία, μέχρι την προσωρινή παραλαβή, μέχρι τη διοικητική παραλαβή... η οποία φθάνει μέχρι και εξάμηνο... Ποιός θα πάει να παραλάβει ένα έργο χωρίς να γίνουν δοκιμές;.. Πού τα είδαμε αυτά., σε ποιά σύμβαση; Για να συνδεθεί πχ. η ΕΥΔΑΠ πρέπει να έχει σφραγιστεί η άδεια. Αλλιώς δεν δέχεται ούτε αίτηση. Πώς λοιπόν θα τελειώσει το έργο; Πρέπει να έρθουν οι επιθεωρητές δόμησης, να σφραγίσουν την άδεια για να μπορέσεις μετά να κάνεις αίτηση στην ΕΥΔΑΠ. Ποιός σας είπε ότι μπορούμε 6 μήνες, 2 μήνες, 1 μήνα πριν να κάνουμε αίτηση στην ΕΥΔΑΠ; Πού τα είδατε αυτά; Προφανώς δεν είστε καλά πληροφορημένοι...

Θα ενημερώσω ότι το ρεύμα συνδέθηκε, το φυσικό αέριο συνδέθηκε, οι διαδικασίες στην ΕΥΔΑΠ έχουν προχωρήσει και περιμένουμε να γίνει και αυτή η σύνδεση να προχωρήσουμε σε δοκιμές... Μετά τη διοικητική παραλαβή θα προχωρήσουμε στην κανονική παραλαβή. Αυτά προβλέπει η σύμβαση, αυτά προβλέπουν οι νόμοι, αυτά γίνονται.