Πεμ04182019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ04:34:59 PM

Τελευταία Νέα

Ακόμα μια Νέα Υποψηφιότητα στο Συνδυασμό «Δημοτική Συμμαχία» Δημήτριο Στεργίου Καψάλη

Ο πρ. Πρόεδρος του Α.Ο. Μελισσίων κος Νικόλαος Μαυρομάτης, επιχειρηματίας και ενεργό στέλεχος της Μελισσιώτικης κοινωνίας υπέβαλε σήμερα την υποψηφιότητά του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019 στον επικεφαλής του Συνδυασμού «Δημοτική Συμμαχία» Δημήτριο Στεργίου Καψάλη.

Η αθρόα ανταπόκριση σημαντικών προσωπικοτήτων αυτοδιοικητικών και όχι μόνο, της Μελισσιώτικης και της Πεντελιώτικης κοινωνίας στο κάλεσμα του επικεφαλής της «Δημοτικής Συμμαχίας» για προεκλογική συναίνεση σε θέσεις και προγράμματα κάτω από την έμπειρη αυτοδιοικητική προσωπικότητά του, τον τιμά και δίνει ελπίδα ότι θα εξασφαλιστεί με προεκλογικές συναινέσεις η ηρεμία και η κυβερνησιμότητα στον Δήμο με αυτοδύναμη τη «Δημοτική Συμμαχία» και ο Δήμος δε θα πέσει στην ακυβερνησία, την ανασφάλεια και τη διαπλοκή των μετεκλογικών συνεργασιών.

Ο κος Νικόλαος Μαυρομάτης έχει ξανασχοληθεί με τα κοινά ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, έχει διατελέσει Πρόεδρος του Α.Ο. Μελισσίων και του ΖΑΟΝ Κηφισιάς με πολύχρονη εμπειρία στα αθλητικά δρώμενα, είναι πτυχιούχος οικονομολόγος και επιτυχημένος επιχειρηματίας του τόπου μας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και δύναμη στον αγώνα προσφοράς για τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»