Σαβ04202019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ11:11:22 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΦΟΡΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΦΟΡΕΙΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και η φετινή αποκριάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Κρητών Μελισσίων «ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ»

Όπως σε κάθε εκδήλωση, έτσι και τώρα, η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Συλλόγου ήταν εντυπωσιακή. Το Σάββατο 2 Μαρτίου, μέλη και φίλοι του Συλλόγου γέμισαν κυριολεκτικά ασφυκτικά το Κέντρο ««Άγγελος» στην Πεντέλη και απόλαυσαν μια γνήσια κρητική βραδιά με αρκετό χορό, τραγούδα και με μαντινάδες με νόημα πολιτιστικό, πολιτικό, τοπικό και προσωπικό.

Περισσότερα...

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Πελοποννησίων της Δ.Κ Μελισσίων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πελοποννησίων της Δ.Κ Μελισσίων ανακοινώνει ότι στις 31 Μαρτίου 2019 ημέρα Κυριακή και από ώρα 9π.μ., θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Μελισσίων στο 2ο όροφο.

Περισσότερα...

MEΛΙΣΣΙΑ. Πρωτοχρονιάτικη Πίτα από τον Σύνδεσμο Μικρασιατών Γκιουλμπαξιωτών «Νέα Ροδώνη»

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου ο Σύνδεσμος Μικρασιατών Γκιουλμπαξιωτών «Νέα Ροδώνη» έκοψε στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δ.Κ. Μελισσίων την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Περισσότερα...

Εκδήλωση για τη Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας - Αφιέρωμα στη Μικρασιάτισσα από την Ένωση Μικρασιατών Μελισσίων

Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:30

Η Ένωση Μικρασιατών Μελισσίων σας προσκαλεί την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:30 στην εκδήλωση της για την Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δημοτικής Ενότητας Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης (17ης Νοέμβρη & Αγίου Γεωργίου)

Περισσότερα...

Eκδήλωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πελοποννησίων Δ.Κ Μελισσίων

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 11.00 π.μ.

ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Πλ. Αγίου Γεωργίου)

Πρόσκληση Συλλόγου Κρητών Μελισσίων "ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ" σε μια ξεχωριστή αποκριάτικη βραδιά με ζωντανή ΚΡΗΤΙΚΗ & ΛΑΪΚΗ μουσική. ΠΕΝΤΕΛΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ, 2 Μαρτίου 2019 και ώρα 8.30 μ.μ. στο κέντρο «ΑΓΓΕΛΟΣ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κρητών Μελισσίων «ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ», σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή αποκριάτικη βραδιά με ζωντανή ΚΡΗΤΙΚΗ & ΛΑΪΚΗ μουσική με πλήρες μενού και ποτά το ΣΑΒΒΑΤΟ, 2 Μαρτίου 2019 και ώρα 8.30 μ.μ. στο κέντρο «ΑΓΓΕΛΟΣ» (Πλατεία Αγίας Τριάδος, Παλαιά Πεντέλη, τηλ. 210-8042693).

Περισσότερα...

Ετήσια Χοροεσπερίδα και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Μικρασιατικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Αγ. Γεώργιος Γκιουλμπαξέ». MEΛΙΣΣΙΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Μικρασιατικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Αγ. Γεώργιος Γκιουλμπαξέ»

Σας Προσκαλεί στην Ετήσια Χοροεσπερίδα και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας

το Σαββάτο 2 Φεβρουάριου 2019 και ώρα 20:30 στο κέντρο Μαγγίνας

Περισσότερα...

Ετήσια Χοροεσπερίδα και Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από τον Μικρασιατικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Αγ. Γεώργιος Γκιουλμπαξέ». ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Μικρασιατικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Αγ. Γεώργιος Γκιουλμπαξέ» στο κέντρο «Μαγγίνας» στα Μελίσσια.

Περισσότερα...

Κοπή Πίτας από τον "Σύλλογο Φίλων του Παιδιού Παιδικού Νοσοκομείου Πεντέλης"