Δευ03302020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ01:32:18 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ Προτεραιότητα... το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προτεραιότητα... το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Τάσου Μαυρίδη και του προέδρου του ΚΟΙΠΑΠ κ. Αντώνη Τσελέντα ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ενημερωτικό σεμινάριο εκπαίδευσης του προσωπικού των τριών Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου στην αντισεισμική προστασία, σε συνεργασία με τον ΟΑΣΠ (Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας).

Το ενημερωτικό σεμινάριο που διεξήχθη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη περιλάμβανε όλα όσα πρέπει να γνωρίζει το προσωπικό των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών πριν από τον σεισμό, κατά τη διάρκειά του, αλλά και μετά την ολοκλήρωση της εκάστοτε σεισμικής δόνησης.

Όπως επεσήμαναν σχετικά ο Δήμαρχος κ. Τάσος Μαυρίδης αλλά και ο πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ κ. Αντώνης Τσελέντας: “Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη σωστή εκπαίδευση και μετεκπαίδευση του προσωπικού του Δήμου, ιδίως στην περίπτωση των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών που οι δημοτικές υπηρεσίες που παρέχονται αφορούν τους μικρούς μας Δημότες και κατοίκους. Η παροχή υπηρεσιών βελτίωσης της καθημερινότητας των Δημοτών μας αλλά και διαφύλαξης της σωματικής και ψυχικής τους ακεραιότητας αποτελούσε ανέκαθεν προτεραιότητα της Διοίκησής μας”.

Δελτίο Τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης