Τρι02252020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ05:29:08 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Δήμαρχος Πεντέλης για τον θάνατο υπαλλήλου καθαριότητας του Δήμου

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο υπαλλήλου καθαριότητας του Δήμου, λέγοντας:

«Με θλίψη πληροφορήθηκα ότι έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Μιχελόπουλος, υπάλληλος του Δήμου μας.

Περισσότερα...

Αλλαγή ωραρίου λειτουργίας των Κ.Ε.Π. του Δήμου Πεντέλης

Από το Δήμο Πεντέλης ανακοινώνεται ότι βάσει σχετικής Απόφασης του Υπουργείου Εσωτερικών (Σχετ. : ΦΕΚ 409/Β΄/12.02.2020), το Ωράριο Λειτουργίας των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) του Δήμου Πεντέλης διαμορφώνονται ως εξής:

Περισσότερα...

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ – 19/2 – 7 μ.μ.

Εναρκτήρια διάλεξη Ελεύθερου Πανεπιστημίου Δήμου Πεντέλης για το 2020

Πεντέλη: Τοπία της μνήμης, της φύσης και της σύγχρονης εμπειρίας

Επιστημονικός διάλογος για το αστικό και φυσικό περιβάλλον

Δήμητρα Κεχαγιά: «Στοχεύουμε το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την πολιτιστική δραστηριότητα στην πόλη»

Περισσότερα...

Εκδήλωση για το Πάρκο της Σοφίας και της Βασιλικής

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των απανταχού Μαυρολιθαριτών σε συνεργασία με το σύλλογο Γέφυρα ζωής για τα ΑΜΕΑ διοργανώνουν εκδήλωση με τον χορευτή ζούμπα Paris Nagual, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, στις 19:00,στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Πεντέλης (Παναγούλη και Λεωφόρο Πεντέλης).

Τα έσοδα θα διατεθούν για τη δημιουργία του Πάρκου.

Τον επικεφαλής Έρευνας και Σχεδιασμού των ηλεκτρικών κινητήρων στην εταιρία Tesla Motors συμπολίτη μας Κωνσταντίνο Λάσκαρη, βράβευσε η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά

Τον συμπολίτη μας και κάτοικο Νέας Πεντέλης, Κωνσταντίνο Λάσκαρη, βράβευσε η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά. Παρόντες στη βράβευση ήταν οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών Γεωργία Μητροπούλου και Τεχνικών Υπηρεσιών Άγγελος Παλαιοδήμος, η Εντεταλμένη Σύμβουλος του Δήμου Πεντέλης σε θέματα που αφορούν τις δράσεις του Δήμου στο Πεντελικό βουνό Κωνσταντίνα Λαζή και ο αριστεύσας φοιτητής του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου Γεώργιος Καούκης.

Περισσότερα...

ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ: Ζητούμε την άμεση κάλυψη όλων των εκπαιδευτικών κενών και των αναγκών στην Παράλληλη Στήριξη καθώς και την δημιουργία τμήματος ένταξης...

Δύο μήνες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, διαπιστώνουμε, με απογοήτευση, το σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει λόγω των σημαντικών ελλείψεων σε Διδακτικό Προσωπικό στις σχολικές μονάδες του Δήμου μας.

Περισσότερα...

Ο Ι.Ν Αγ. Γεωργίου εορτάζει τον Α. Γεώργιο Τροπαιοφόρο επί τη ανακομιδή των Ιερών Αυτού Λειψάνων

Αγρυπνία στον Ι.Ν Αγ. Γεωργίου Μελισσίων την 10η Νοεμβρίου 2019