Τετ04082020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ10:41:05 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Όπως πολλές πόλεις σε όλη την Ευρώπη, ο Δήμος Χαλανδρίου οργανώνει το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018, από τις 8.00 έως τις 16.00, σειρά δράσεων με γενικό τίτλο «Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο στο Χαλάνδρι», στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Περισσότερα...

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ: ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Ποια είναι τα ψυχολογικά αίτια του φασισμού; Ποιες είναι οι συνθήκες που τον εκτρέφουν; Γιατί ζούμε την αναβίωσή του μετά την καταστροφή στην οποία ο οδήγησε ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος;

Περισσότερα...

Εγκαίνια του νέου βιοκλιματικού βρεφονηπιακού σταθμού στο Πάτημα Χαλανδρίου (11/12/2017)

Τον νέο βιοκλιματικό βρεφονηπιακό σταθμό στο Πάτημα Χαλανδρίου εγκαινίασαν εχθές σε γιορτινή ατμόσφαιρα ο Δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος και η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Περισσότερα...

ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑΛ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι κ φίλοι,
Μέσα στον Αύγουστο, όχι μόνο τα ωραία αλλά κ τα μοιραία…

Περισσότερα...

« Η Φάρμα του Διαδικτύου ». Η βραβευμένη παιδική παράσταση στην Ευρώπη έρχεται στο θέατρο Πάρκου Τρίτση

Είσοδος ελεύθερη

Η Θεατρική Ομάδα Χιλιοδέντρι παρουσιάζει την «Φάρμα του Διαδικτύου» στις 25 Ιουνίου στο θέατρο Πάρκου Αντώνη Τρίτση, στο Ίλιον , στις 21:00 μ.μ. σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης ΦΑΕΘΩΝ και τους Δήμους Ιλίου, Πετρούπολης, Αγ. Αναργύρων-Καματερού με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Για παιδιά 4-12 ετών. Διάρκεια 60΄.

Περισσότερα...

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ (21ΟΤΑ) ΚΑΙ Η ΈΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ

Με μια κοινή δράση, που συνδιοργανώνει ο Σ.Β.Α.Π.  κι η Ένωση Παλαιών Προσκόπων, την Κυριακή 11 Ιουνίου στη Ρεματιά Χαλανδρίου, ξεκινά η συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων, που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κόσμου και ιδιαίτερα των νέων για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Περισσότερα...

Φεστιβάλ Παραμυθιού στο Χαλάνδρι

Το παραμύθι από τη γέννηση μέχρι τη διάδοσή του μέσω της αφήγησης βρίσκει στο Χαλάνδρι μια φιλόξενη πόλη να ξεδιπλωθεί. Ο Δήμος Χαλανδρίου σε συνεργασία με το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης του Εθνικού Κέντρου Έρευνας & Διάσωσης Σχολικού Υλικού διοργανώνει στο Χαλάνδρι Φεστιβάλ Παραμυθιού με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων.

Περισσότερα...

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Εισήγηση

Σε εποχές βαθιάς κρίσης, όπως αυτή που ζούμε τα τελευταία χρόνια, οι ευκαιρίες συμμετοχής των δημοτών/κατοίκων σε μορφωτικές και πολιτιστικές δραστηριότητες και μάλιστα μέσα στον κοινό βιοτικό μας χώρο που είναι η Πόλη μας, είναι εξαιρετικά σημαντικές τόσο για την προσωπική αυτοβελτίωση, όσο και για την ενίσχυση της αμοιβαίας κατανόησης και της κοινωνικής συνοχής του πληθυσμού του Δήμου μας.

Περισσότερα...