Δευ03302020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ01:32:18 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ομάδα X-aile Racing λίγο πριν τον διαγωνισμό F1 in Schools στα Σχολικά Παράσιτα

Με στόχο ακόμα ένα βραβείο και, βέβαια, με το βλέμμα στην πρόκριση στους παγκόσμιους τελικούς, η ομάδα X-aile Racing της σχολής Saint Joseph συμμετέχει και φέτος στον διαγωνισμό τεχνολογίας F1 in Schools, αρχικά σε πανελλήνιο επίπεδο και, σε περίπτωση πρόκρισης, μετέπειτα σε διεθνές.

Περισσότερα...

Πρόσκληση για το πάρτυ του Επικοινωνία 94FM. ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Σερφάρω με ασφάλεια. Η προστασία της ιδιωτικής ζωής στο διαδίκτυο

Ενημερωτική δράση για τα παιδιά της πόλης από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Περισσότερα...

Δωρεάν προσκλήσεις για θέατρο από την εκπομπή Είναι στο Χέρι σου. Σώσε μια Ζωή

Οι προσκλήσεις αφορούν την παράσταση της Κυριακής 10 Μαρτίου (αυλαία στις 12.00μμ).

Περισσότερα...

«Μαθαίνω να φροντίζω τον εαυτό μου»: Πρόγραμμα για την πρόληψη και αντιμετώπιση των φαινομένων βίας από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Ποτέ δεν είναι αργά να μιλήσουμε, να βρούμε λύση και να προλάβουμε φαινόμενα βίας στο οικογενειακό, κοινωνικό, επαγγελματικό περιβάλλον… Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με την ΜΚΟ WIN HELLAS ξεκινούν ένα ειδικό ψυχο-εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την ενδυνάμωση ανδρών και γυναικών απέναντι στα παραπάνω κρούσματα βίας.

Περισσότερα...

Διανομή προϊόντων στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής 5.2.2019

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα θα διανείμει εκ νέου προϊόντα στους δικαιούχους, στο πλαίσιο του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Περισσότερα...

«Πάμε μαζί παντού… ». Τα νέα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας στους δρόμους του Ηρακλείου

Στους δρόμους της πόλης κυκλοφορεί από σήμερα το πρώτο από τα δύο ολοκαίνουργια mini bus που ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής απόκτησε για να ανανεώσει τη Δημοτική Συγκοινωνία. Το συγκεκριμένο λεωφορείο εξυπηρετεί την κλασσική διαδρομή.

Περισσότερα...

Εκατοντάδες Ηρακλειωτών στην κοπή της πίτας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής έστειλαν μήνυμα ελπίδας για το 2019

Με μηνύματα αισιοδοξίας και προόδου για το έτος που μπήκε, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτική του πίτα παρέα με τους εκατοντάδες Ηρακλειώτες που γέμισαν το Πολιτιστικό Πολύκεντρο της πόλης για να ανταλλάξουν ευχές μεταξύ τους και με τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου.

Περισσότερα...

Δημιουργία πεζόδρομων γύρω από το 5ο Γυμνάσιο και το 2ο Λύκειο Ηρακλείου Αττικής για την προώθηση της ασφαλούς μετακίνησης των μαθητών

Τις παρεμβάσεις που θωρακίζουν περαιτέρω την ασφάλεια των μαθητών συνεχίζει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, βάζοντας αυτές τις ημέρες μπροστά τις εργασίες για την πεζοδρόμηση των οδών Ακτίου, Αυλώνος και Σμύρνης.

Περισσότερα...