Τρι02252020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ05:29:08 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: Newsletter ΠΕΝΤΕΛΗ

Κομματική Οργάνωση Μελισσίων-Πεντέλης: ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

Με αφορμή τις εξελίξεις σχετικά με την εγκατάσταση μεταναστών και προσφύγων, ανήλικων στην πλειοψηφία τους, στην πτέρυγα Μπόμπολα του νοσοκομείου Α. Φλέμινγκ στα Μελίσσια, η Κομματική Οργάνωση Μελισσίων - Πεντέλης του ΚΚΕ απευθύνεται στους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα.

Περισσότερα...

Μεγαλειώδης η τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του Αναπληρωτή Εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ. ΜΑΝΩΛΗ ΓΡΑΦΑΚΟΥ στα Μελίσσια

Μαζί του ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης

Με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Πευκοδάσος Μελισσίων, που ξεπέρασε τα 800 άτομα, έκλεισε τις Ομιλίες του και τις επαφές του με τους πολίτες την Παρασκευή 5 Ιουλίου, ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Δήμαρχος Μελισσίων Μανώλης Γραφάκος, που και με τη νέα του ιδιότητα συνέβαλε σημαντικά στην προσπάθεια της Ν.Δ. να κερδίσει τις εκλογές ώστε «Η Ελλάδα να γυρίσει σελίδα».

Περισσότερα...

Επιτυχής η προβολή του ντοκιμαντέρ «Ο δρόμος μας» από την Κ.Ο. Μελισσίων-Πεντέλης

Με επιτυχία και σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων η προβολή του ντοκιμαντέρ «Ο δρόμος μας» για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ απο την ΚΟ Μελισσίων-Πεντέλης του ΚΚΕ.

Περισσότερα...