Πεμ02202020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ11:41:59 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: Newsletter ΑΛΛΟ

Γλέντι οικονομικής ενίσχυσης της Αντ. Ανατροπής στην Αττική // Κυριακή 12/5, 15:00 // Πάρκο Ακαδημίας Πλάτωνος

Η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική σας καλεί το μεσημέρι της ερχόμενης Κυριακής 12 Μαΐου στην Ακαδημία Πλάτωνος σε ρεμπέτικο γλέντι οικονομικής ενίσχυσης από τις 3 το μεσημέρι και έπειτα. Γλεντάμε όπως αγωνιζόμαστε με τη συντροφιά της κομπανίας των Γιώργου Λιόντου και Νίκου Καμπανή.

Περισσότερα...

Ομιλία στη Νέα Χαλκηδόνα πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. στο Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών Μανώλης Γραφάκος

Συμμετείχε και ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης

Σε μία κατάμεστη αίθουσα από πολίτες στη Νέα Χαλκηδόνα, μίλησε ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. στο Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθήνας και πρώην Δήμαρχος Μελισσίων Μανώλης Γραφάκος την Τρίτη 16 Απριλίου με θέμα: «Ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας», όπου και ανέλυσε με ποιους τρόπους η χώρα μας θα προσελκύσει νέες επενδύσεις, πως θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και πως με τη μείωση του ρόλου, της παρέμβασης και του κόστους του Κράτους, θα οδηγηθεί σε ρυθμούς ανάπτυξης αντίστοιχους με την υπόλοιπη Ευρώπη.

Περισσότερα...

Ομιλία στου Παπάγου πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Βουλευτής στο Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών Μανώλης Γραφάκος

Ομιλία σε πολίτες στο Δήμο Παπάγου, πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. στο Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθήνας και πρώην Δήμαρχος Μελισσίων Μανώλης Γραφάκος την Κυριακή 14 Απριλίου με θέμα: «Μικρότερο κράτος για μεγαλύτερη ανάπτυξη», όπου και ανέλυσε με ποιους τρόπους η χώρα μας θα οδηγηθεί σε έξοδο από την οικονομική κρίση και σε υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης.

Περισσότερα...