Τετ04082020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ10:41:05 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΡΟΥΣΙ Με τη συμμετοχή της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου και μαθητών από τα γυμνάσια της πόλης ο περιβαλλοντικός περίπατος στο Δάσος Συγγρού

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Με τη συμμετοχή της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου και μαθητών από τα γυμνάσια της πόλης ο περιβαλλοντικός περίπατος στο Δάσος Συγγρού

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αμαρουσίου και μαθητές από τα γυμνάσια της πόλης συμμετείχαν στον περιβαλλοντικό περίπατο στο Δάσος Συγγρού, που διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), οι Δήμοι Αμαρουσίου και Κηφισιάς και το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών (ΙΓΕ), σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον».

Με σύνθημα « Περπατάμε και αθλούμαστε» φορείς, περιπατητές, εθελοντές και μαθητές σχολείων πραγματοποίησαν πεζοπορία και ξεναγήθηκαν στο Δάσος Συγγρού.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συγχαίρει τους διοργανωτές για τη σημαντική αυτή δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης ιδιαίτερα των νέων, υπογραμμίζοντας τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει στην υγεία η άθληση και ο υγιεινός τρόπος ζωής.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ