Κυρ05262019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ09:18:41 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γλέντι οικονομικής ενίσχυσης της Αντ. Ανατροπής στην Αττική // Κυριακή 12/5, 15:00 // Πάρκο Ακαδημίας Πλάτωνος

Η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική σας καλεί το μεσημέρι της ερχόμενης Κυριακής 12 Μαΐου στην Ακαδημία Πλάτωνος σε ρεμπέτικο γλέντι οικονομικής ενίσχυσης από τις 3 το μεσημέρι και έπειτα. Γλεντάμε όπως αγωνιζόμαστε με τη συντροφιά της κομπανίας των Γιώργου Λιόντου και Νίκου Καμπανή.

Περισσότερα...

Ομιλία στη Νέα Χαλκηδόνα πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. στο Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών Μανώλης Γραφάκος

Συμμετείχε και ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης

Σε μία κατάμεστη αίθουσα από πολίτες στη Νέα Χαλκηδόνα, μίλησε ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. στο Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθήνας και πρώην Δήμαρχος Μελισσίων Μανώλης Γραφάκος την Τρίτη 16 Απριλίου με θέμα: «Ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας», όπου και ανέλυσε με ποιους τρόπους η χώρα μας θα προσελκύσει νέες επενδύσεις, πως θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και πως με τη μείωση του ρόλου, της παρέμβασης και του κόστους του Κράτους, θα οδηγηθεί σε ρυθμούς ανάπτυξης αντίστοιχους με την υπόλοιπη Ευρώπη.

Περισσότερα...

Ομιλία στου Παπάγου πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Βουλευτής στο Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών Μανώλης Γραφάκος

Ομιλία σε πολίτες στο Δήμο Παπάγου, πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. στο Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθήνας και πρώην Δήμαρχος Μελισσίων Μανώλης Γραφάκος την Κυριακή 14 Απριλίου με θέμα: «Μικρότερο κράτος για μεγαλύτερη ανάπτυξη», όπου και ανέλυσε με ποιους τρόπους η χώρα μας θα οδηγηθεί σε έξοδο από την οικονομική κρίση και σε υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης.

Περισσότερα...

Από τη Μεσόγειο στην Αργεντινή. Έργα για φλάουτο και κιθάρα συνθετών από την Ιταλία, την Ισπανία και την Αργεντινή

Το Duo Capriccioso μας ταξιδεύει σε κλασικές μελωδίες των Ιταλών συνθετών Niccolò Paganini και Gioachino Rossini, στα ηχοχρώματα της ισπανικής χαραυγής του Joaquín Rodrigo, στους φλαμένκο ανδαλουσιανούς χορούς του Enrique Granados και του Manuel De Falla, καθώς και στο αργεντίνικο τάνγκο του Astor Piazzolla, στις γειτονιές του Μπουένος Άιρες.

Περισσότερα...

Ανοικτή Επιστολή του ΕΠΑΜ προς τους υποψηφίους Δημάρχους και Περιφερειάρχες

Η κατάλυση της διοικητικής αυτοτέλειας και της οικονομικής αυτοδυναμίας των Δήμων έχει ήδη δρομολογηθεί και τίθεται πλέον σε εφαρμογή. Η ίδια η ύπαρξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως τουλάχιστον την γνωρίζαμε μέχρι τώρα σύμφωνα με το συνταγματικό της περιεχόμενο, μεταλλάσσεται σε κάτι τελείως ξένο προς τον ελληνικό λαό.

Περισσότερα...

Εκδήλωση του Μανώλη Γραφάκου στο Μαρούσι

 

Ομιλία του Μανώλη Γραφάκου -Υποψηφίου Βουλευτή Βορείου Τομέα, πρώην Δημάρχου Μελισσίων- στο Μαρούσι την προσεχή Κυριακή 21 Απριλίου στις 11.00 πμ. στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού. Θα μιλήσει μαζί με τον Κωστή Χατζηδάκη.

Διανομή Ειδών Παντοπωλείου για τους δικαιούχους του ΚΕΑ/ΤΕΒΑ. ΠΕΝΤΕΛΗ

 

Σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος μας θα πραγματοποιήσει διανομή ειδών παντοπωλείου (ζάχαρη, ζυμαρικά, φακές, ψωμί, φασόλια) στους  δικαιούχους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)» οι οποίοι είναι και δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης  (ΚΕΑ)

Περισσότερα...

Oμιλία του Μανώλη Γραφάκου στη Λυκόβρυση

Ομιλία στη Λυκόβρυση πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Βουλευτής στο Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών Μανώλης Γραφάκος

Μαζί του και ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης

Περισσότερα...

Ομιλία στην Αγία Παρασκευή πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Βουλευτής στο Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών Μανώλης Γραφάκος

Ομιλία στην Αγία Παρασκευή πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. στο Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθήνας και πρώην Δήμαρχος Μελισσίων Μανώλης Γραφάκος την Κυριακή 31 Μαρτίου στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Χώρου «Σταύρος Κώτσης» του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Περισσότερα...