Τρι02252020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ05:29:08 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H επιτυχημένη κοπή πίτας του ΚΑΠΗ Πεντέλης έδωσε... και ειδήσεις. Τι είπαν η Δ. Κεχαγιά και ο Γ. Ζώης

Με μεγάλη επιτυχία και εφέτος, το ΚΑΠΗ της Δ.Κ Πεντέλης γιόρτασε την έλευση του νέου έτους την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020, με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και το καθιερωμένο γλέντι που ακολούθησε.

Περισσότερα...

“ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΣΤΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ-ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ”

Οι “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΛΗΣ” και η ΈΝΩΣΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ του Δήμου Πεντέλης διοργάνωσαν την εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης την 1η Δεκεμβρίου 2019.

Η άριστα οργανωμένη εκδήλωση ενθουσίασε τους θεατές που κατέκλυσαν την αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου.

Περισσότερα...

Μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής στο Δήμο Πεντέλης

Ο Ιερός Ναός του Αγίου Σεραφείμ – Προφ. Ηλία Πεντέλης, σε αγαστή συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πεντέλης διοργανώνουν δωρεάν Μαθήματα Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής τα οποία θα πραγματοποιούνται στην Αίθουσα του Ιερού Ναού, κάθε Πέμπτη από ώρα 19:00 – 20:00 στην Αίθουσα του Ιερού Ναού, αρχής γενομένης την Πέμπτη 28/11/2019 και ώρα 19:00.

Περισσότερα...

Μνήμη για την Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από τον Μικρασιατικό Πολιτιστικό Σύλλογο Μελισσίων «Άγιος Γεώργιος Γκιούλμπαξε» και τον Δήμο Πεντέλης

Ο Μικρασιατικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μελισσίων «Άγιος Γεώργιος Γκιούλμπαξε» σε συνεργασία με τον Δήμο Πεντέλης συνδιοργάνωσαν την εκδήλωση Μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας. 

Περισσότερα...

Παράσταση Όπερας με τη Διεθνούς Φήμης Σοπράνο EILANA LAPPALAINEN

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

MOΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ. 14.5.2019

MOYΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 14 ΜΑΐΟΥ 2019

Τρίτη 14 Μαΐου 2019, ώρα 7.30 μ.μ

 

Εορτασμός Αγ. Γεωργίου στη Δ.Κ. Μελισσίων. 2019

Ο Μικρασιατικός - Πολιτιστικός Σύλλογος Μελισσίων «Αγ. Γεώργιος Γκιούλμπαξε» σε συνεργασία με τον Ενοριακό Ναό Αγ. Γεωργίου της Δ.Κ. Μελισσίων διοργάνωσαν διήμερες εορταστικές εκδηλώσεις στη χάρη του προστάτη του Συλλόγου Αγ. Γεωργίου στην πλατεία Μικρασιατών της Δ.Κ. Μελισσίων αναβιώνοντας το πατροπαράδοτο έθιμο «ΚΕΣΚΕΚΙ» με την προετοιμασία παραδοσιακού φαγητού (χυλός από βρασμένο κρέας και σιτάρι) και καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου.

Περισσότερα...