Τρι09172019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ05:51:14 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μνήμη για την Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από τον Μικρασιατικό Πολιτιστικό Σύλλογο Μελισσίων «Άγιος Γεώργιος Γκιούλμπαξε» και τον Δήμο Πεντέλης

Ο Μικρασιατικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μελισσίων «Άγιος Γεώργιος Γκιούλμπαξε» σε συνεργασία με τον Δήμο Πεντέλης συνδιοργάνωσαν την εκδήλωση Μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας. 

Περισσότερα...

Παράσταση Όπερας με τη Διεθνούς Φήμης Σοπράνο EILANA LAPPALAINEN

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

MOΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ. 14.5.2019

MOYΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 14 ΜΑΐΟΥ 2019

Τρίτη 14 Μαΐου 2019, ώρα 7.30 μ.μ

 

Εορτασμός Αγ. Γεωργίου στη Δ.Κ. Μελισσίων. 2019

Ο Μικρασιατικός - Πολιτιστικός Σύλλογος Μελισσίων «Αγ. Γεώργιος Γκιούλμπαξε» σε συνεργασία με τον Ενοριακό Ναό Αγ. Γεωργίου της Δ.Κ. Μελισσίων διοργάνωσαν διήμερες εορταστικές εκδηλώσεις στη χάρη του προστάτη του Συλλόγου Αγ. Γεωργίου στην πλατεία Μικρασιατών της Δ.Κ. Μελισσίων αναβιώνοντας το πατροπαράδοτο έθιμο «ΚΕΣΚΕΚΙ» με την προετοιμασία παραδοσιακού φαγητού (χυλός από βρασμένο κρέας και σιτάρι) και καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου.

Περισσότερα...

ΚΕΣΚΕΚΙ 2019 - ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 28-29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

 

Περισσότερα...

ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ στον ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟ στο ΔΗΜΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 18/4/2019

Η μικτή χορωδία <<ΣΥΝ.ΩΔΗ.ΠΟΡΟΙ>> Ο.Κ.Π.Α. ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ υπό την διεύθυνση της κ. Μαργαρίτας Κοκκινάκη και υπό την αιγίδα του Δημάρχου κ. Δημήτρη Στεργίου Καψάλη, παρουσίασε μία ανεπανάληπτη μαγική μουσική βραδιά, προς τιμήν του συνθέτη, που άφησε τη σφραγίδα της στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Πεντέλης, στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο (κεντρική αίθουσα & αίθουσα Β' ορόφου με video wall). 

Περισσότερα...

Mάγεψε η Χορωδία Πεντέλης στο Φεστιβάλ του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης

Βίντεο:https://www.youtube.com/watch?v=xE5D4XVrIXo&list=PLFA632B2B3AFC35E0&index=2&t=0s

Στις 13/4/2019 ημέρα Σάββατο η Δημοτική (μεικτή χορωδία) μετά από πρόσκληση του Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού πήρε μέρος σε Φεστιβάλ Χορωδιών στο αμφιθέατρο Δημαρχείο.

Περισσότερα...