Πεμ02202020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ11:41:59 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Η Ευθαλία του Γαλατά» θεατρική παράσταση τιμή στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων, παρουσιάζει την θεατρική παράσταση «Η Ευθαλία του Γαλατά» την Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 20.00 στην σκηνή του Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου & Νεότητος) με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Περισσότερα...

Το 2ο Ηρακλειώτικο Καρναβάλι είναι εδώ, όλη η Πόλη μια Γιορτή - Κυριακή 3 Μαρτίου

Το 2ο Ηρακλείωτικο Καρναβάλι, η μεγάλη αποκριάτικη γιορτή που στήνει το Τμήμα Πολιτισμού και οι υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για να κάνουν όλη την πόλη ένα πάρτι, όλους τους Ηρακλειώτες μια παρέα είναι λίγες ημέρες μακριά. Την Κυριακή 3 Μαρτίου η παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών ξεκινάει στις 12.00μμ επί της λεωφόρου Ηρακλείου (Δρυάδων έως Πολυτεχνείου) για να καταλήξει στην κεντρική πλατεία όπου τα γκρουπ της παρέλασης μαζί με τους θεατές θα στήσουν μια μεγάλη γιορτή για μικρούς και μεγάλους.

Περισσότερα...

Νέος κύκλος μαθημάτων Δημιουργικής και Καλλιτεχνικής Απασχόλησης στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Νέο κύκλο μαθημάτων Δημιουργικής και Καλλιτεχνικής Απασχόλησης ξεκινά με το καινούργιο έτος ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής μέσα από τη δημοτική Ανώνυμη Εταιρία ΚΕΑΕΔΗΑ.

Περισσότερα...

Στο Ηράκλειο το Magic Diabetes Bus: Γιορτινά παιχνίδια, μαγειρική αλλά και ενημέρωση για τους Ηρακλειώτες

Στάση… Ηράκλειο κάνει το Magic Diabetes Bus που το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας για να φέρει τα παιδιά πιο κοντά στη μαγεία των Χριστουγέννων και να ενημερώσει τους πολίτες για το διαβήτη και τον εμβολιασμό, κυρίως όμως να δείξει τρόπους με τους οποίους μπορεί κάποιος να χαρεί τις λιχουδιές των γιορτών με τρόπο υγιεινό.

Περισσότερα...

Αφιερωμένη στην διαφορετικότητα η φετινή Έκθεση Ζωγραφικής του Εικαστικού Εργαστηρίου των ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Στην διαφορετικότητα είναι αφιερωμένη η φετινή Έκθεση Ζωγραφικής του Εικαστικού Εργαστηρίου των ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής η οποία φιλοξενείται στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» από τις 13 έως τις 15 Δεκεμβρίου.

Περισσότερα...

Χρόνια πολλά Ηράκλειο! Παρέα με τους μικρούς Αϊνστάιν ο Δήμος έδωσε χριστουγεννιάτικο φως και διάθεση στην πόλη

Σε γιορτινό ρυθμό μπήκε το Ηράκλειο Αττικής. Ο Δήμος άναψε τα φώτα στα δύο Χριστουγεννιάτικα δέντρα που στολίζουν την πόλη: το πρώτο στην κεντρική πλατεία, το δεύτερο στην πλατεία Αγίου Λουκά καθώς και στο παραδοσιακό καράβι έξω από το δημαρχείο, για να συμβολίσει το φως των Χριστουγέννων, το φως που αποτελεί ευχή να μπει στις ζωές όλων των Ηρακλειωτών.

Περισσότερα...

Χριστούγεννα στο Ηράκλειο. Ανάβουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, δίνουμε γιορτινό φως στην πόλη

α Χριστούγεννα έρχονται Ηράκλειο! Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ανάβει, όχι ένα, αλλά δύο χριστουγεννιάτικα δέντρα για δώσει περισσότερο γιορτινό φως στην πόλη, περισσότερη χαρά σε όλους. Όλοι οι Ηρακλειώτες είναι καλεσμένοι:

Περισσότερα...

Δωρεάν μαθήματα πιάνου και κιθάρας για όλους τους Ηρακλειώτες παραδίδει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής

Συμμετοχή από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10.00 έως τις 14.00

Περισσότερα...

Μουσικό αντίο στον Σεπτέμβρη: η Φωτεινή Βελεσιώτου στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Με δύο εξαιρετικές συναυλίες αποχαιρετά τον Σεπτέμβριο ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, δύο εκδηλώσεις που αναβλήθηκαν από τα Ηράκλεια 2018 λόγω καιρού αλλά άξιζαν πραγματικά να επαναπρογραμματιστούν. Στην πρώτη της εμφάνιση στο Ηράκλειο, η Φωτεινή Βελεσιώτου θα τραγουδήσει το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στις 20.00 στην κεντρική πλατεία της πόλης σε ένα μοναδικό αφιέρωμα στην Μελίνα Μερκούρη.

Περισσότερα...