Κυρ05262019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ09:18:41 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΦΟΡΕΙΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΦΟΡΕΙΣ

MAΡΟΥΣΙ: Η ισχύς εν τη ενώσει...!!! Απομακρύνθηκαν τα μπάζα από τον εργολάβο...

Μετά την από 18/4/2019 κοινή επιστολή των 3 Συλλόγων (Σύλλογος Πολυδρόσου, Σύλλογος Νέου Αμαρουσίου και Σύλλογος Ρεματιάς) με καταγγελία για εναπόθεση μπάζων και επίστρωσή τους στην έκταση των περίπου 10 στρεμμάτων στη συμβολή της οδού  Φραγκοκκλησιάς με την Λ. Πεντέλης σας ενημερώνουμε ότι ο εργολάβος που προέβη στην εναπόθεση μπάζων και το τελευταίο διάστημα στην επίστρωσή τους,  απομάκρυνε τα μπάζα και ο χώρος έχει αποδοθεί στην αρχική του μορφή.

Περισσότερα...

Νέο Δ.Σ στο Περιβαλλοντικό Σύλλογο «Η ΚΑΣΤΑΛΙΑ» MAΡΟΥΣΙ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ «Η ΚΑΣΤΑΛΙΑ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Γενική Συνέλευση των μελών του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Κέντρου Αμαρουσίου Η ΚΑΣΤΑΛΙΑ, που συγκλήθηκε στις 15 Απριλίου 2019, εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο την Πέμπτη 18 Απριλίου, συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Περισσότερα...

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Πελοποννησίων της Δ.Κ Μελισσίων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πελοποννησίων της Δ.Κ Μελισσίων ανακοινώνει ότι στις 31 Μαρτίου 2019 ημέρα Κυριακή και από ώρα 9π.μ., θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Μελισσίων στο 2ο όροφο.

Περισσότερα...

Θερμές Πασχαλινές ευχές και Χρόνια Πολλά από την Ένωση Μικρασιατών Μελισσίων Δ. Πεντέλης

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΧΑΡΑ

Εκδήλωση για τη Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας - Αφιέρωμα στη Μικρασιάτισσα από την Ένωση Μικρασιατών Μελισσίων

Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:30

Η Ένωση Μικρασιατών Μελισσίων σας προσκαλεί την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:30 στην εκδήλωση της για την Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δημοτικής Ενότητας Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης (17ης Νοέμβρη & Αγίου Γεωργίου)

Περισσότερα...

Τοποθέτηση της Δ. Κρεκούγια στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου «ΚΑΣΤΑΛΙΑ» ΜΑΡΟΥΣΙ

Η τοποθέτησή  μου στην «εκλογοαπολογιστική», όπως ονομάστηκε, Συνέλευση του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Κέντρου Αμαρουσίου «Η ΚΑΣΤΑΛΙΑ», δεν αφορά στο απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο. Δεν θα είχε νόημα άλλωστε κάτι τέτοιο. Απευθύνεται στο ΔΣ που θα προκύψει από τις σημερινές εκλογές. Που θα έχει την ευτυχία να έχει και μέλη αναπληρωματικά, τέσσερα «τον αριθμό». Από μόνο του αυτό δείχνει, κατά τη γνώμη μου, το ενδιαφέρον που υπάρχει σήμερα για το Σύλλογο αυτό, που, όπως ακούω, με συγκίνηση, από εκπροσώπους άλλων συλλόγων, υπήρξε κάποτε, σε καλύτερες βέβαια για τη χώρα μας εποχές,  σύλλογος- πρότυπο και συχνότατα «μπροστάρης». Σε κοινούς αγώνες συνήθως με τους άλλους συλλόγους της πόλης μας.

Περισσότερα...

Την «Τσικνοπέμπτη» γιόρτασε με το Σύλλογο Ποντίων Αμαρουσίου ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πάνος Βραχνός

Στο αποκριάτικο γλέντι που οργάνωσε την Τσικνοπέμπτη ο Σύλλογος Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης», στο χώρο του ΚΑΠΗ των Εργατικών Πολυκατοικιών, παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου και υποψήφιος δήμαρχος με το συνδυασμό «Μαρούσι-Καθαρή Γραμμή» κ. Πάνος Βραχνός.

Περισσότερα...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και η φετινή αποκριάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Κρητών Μελισσίων «ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ»

Όπως σε κάθε εκδήλωση, έτσι και τώρα, η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Συλλόγου ήταν εντυπωσιακή. Το Σάββατο 2 Μαρτίου, μέλη και φίλοι του Συλλόγου γέμισαν κυριολεκτικά ασφυκτικά το Κέντρο ««Άγγελος» στην Πεντέλη και απόλαυσαν μια γνήσια κρητική βραδιά με αρκετό χορό, τραγούδα και με μαντινάδες με νόημα πολιτιστικό, πολιτικό, τοπικό και προσωπικό.

Περισσότερα...

Στη γιορτή της Τσικνοπέμπτης του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή» παραβρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πάνος Βραχνός

Στο καθιερωμένο αποκριάτικο γλέντι που διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή», με την ευκαιρία της Τσικνοπέμπτης, παραβρέθηκε ο Πρόεδος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου και υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου με το συνδυασμό «Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή» κ. Πάνος Βραχνός.

Περισσότερα...