Κυρ05262019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ09:18:41 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΦΟΡΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΦΟΡΕΙΣ

MAΡΟΥΣΙ: Η ισχύς εν τη ενώσει...!!! Απομακρύνθηκαν τα μπάζα από τον εργολάβο...

Μετά την από 18/4/2019 κοινή επιστολή των 3 Συλλόγων (Σύλλογος Πολυδρόσου, Σύλλογος Νέου Αμαρουσίου και Σύλλογος Ρεματιάς) με καταγγελία για εναπόθεση μπάζων και επίστρωσή τους στην έκταση των περίπου 10 στρεμμάτων στη συμβολή της οδού  Φραγκοκκλησιάς με την Λ. Πεντέλης σας ενημερώνουμε ότι ο εργολάβος που προέβη στην εναπόθεση μπάζων και το τελευταίο διάστημα στην επίστρωσή τους,  απομάκρυνε τα μπάζα και ο χώρος έχει αποδοθεί στην αρχική του μορφή.

Περισσότερα...

Νέο Δ.Σ στο Περιβαλλοντικό Σύλλογο «Η ΚΑΣΤΑΛΙΑ» MAΡΟΥΣΙ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ «Η ΚΑΣΤΑΛΙΑ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Γενική Συνέλευση των μελών του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Κέντρου Αμαρουσίου Η ΚΑΣΤΑΛΙΑ, που συγκλήθηκε στις 15 Απριλίου 2019, εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο την Πέμπτη 18 Απριλίου, συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Περισσότερα...

Στην αποκριάτικη εκδήλωση του Συλλόγου «Τα Ανάβρυτα»παραβρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πάνος Βραχνός ΜΑΡΟΥΣΙ

Στην ετήσια αποκριάτικη εκδήλωση του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Τα Ανάβρυτα» παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου και υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου με το συνδυασμό «Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή» κ. Πάνος Βραχνός, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.

Περισσότερα...

Τοποθέτηση της Δ. Κρεκούγια στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου «ΚΑΣΤΑΛΙΑ» ΜΑΡΟΥΣΙ

Η τοποθέτησή  μου στην «εκλογοαπολογιστική», όπως ονομάστηκε, Συνέλευση του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Κέντρου Αμαρουσίου «Η ΚΑΣΤΑΛΙΑ», δεν αφορά στο απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο. Δεν θα είχε νόημα άλλωστε κάτι τέτοιο. Απευθύνεται στο ΔΣ που θα προκύψει από τις σημερινές εκλογές. Που θα έχει την ευτυχία να έχει και μέλη αναπληρωματικά, τέσσερα «τον αριθμό». Από μόνο του αυτό δείχνει, κατά τη γνώμη μου, το ενδιαφέρον που υπάρχει σήμερα για το Σύλλογο αυτό, που, όπως ακούω, με συγκίνηση, από εκπροσώπους άλλων συλλόγων, υπήρξε κάποτε, σε καλύτερες βέβαια για τη χώρα μας εποχές,  σύλλογος- πρότυπο και συχνότατα «μπροστάρης». Σε κοινούς αγώνες συνήθως με τους άλλους συλλόγους της πόλης μας.

Περισσότερα...

Eτήσιο αποκριάτικο χορό του Συλλόγου “ΤΑ ΑΝΑΒΡΥΤΑ” Μαρούσι

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

ΚΕΝΤΡΟ NARKISSOS HALL (Αγ. Κωνσταντίνου 52 και Λ. Κηφισίας)

Την «Τσικνοπέμπτη» γιόρτασε με το Σύλλογο Ποντίων Αμαρουσίου ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πάνος Βραχνός

Στο αποκριάτικο γλέντι που οργάνωσε την Τσικνοπέμπτη ο Σύλλογος Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης», στο χώρο του ΚΑΠΗ των Εργατικών Πολυκατοικιών, παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου και υποψήφιος δήμαρχος με το συνδυασμό «Μαρούσι-Καθαρή Γραμμή» κ. Πάνος Βραχνός.

Περισσότερα...

Πάνος Βραχνός: Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το έργο του Συλλόγου «Κρηταγενής Ζευς». ΜΑΡΟΥΣΙ

Για την πλούσια κοινωνική και πολιτιστική του δράση συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς» ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου και υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου με το συνδυασμό «Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή» κ. Πάνος Βραχνός, στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που οργάνωσε ο Σύλλογος και πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στο κρητικό κέντρο «ΑΟΡΗ».

Περισσότερα...

Στη γιορτή της Τσικνοπέμπτης του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή» παραβρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πάνος Βραχνός

Στο καθιερωμένο αποκριάτικο γλέντι που διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή», με την ευκαιρία της Τσικνοπέμπτης, παραβρέθηκε ο Πρόεδος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου και υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου με το συνδυασμό «Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή» κ. Πάνος Βραχνός.

Περισσότερα...

Εκδήλωση Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Η ΔΩΔΩΝΗ» Αμαρουσίου

Με ευρεία συμμετοχή των κατοίκων της περιοχής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Η ΔΩΔΩΝΗ» Αμαρουσίου.

Περισσότερα...