Τρι02252020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ05:29:08 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γιώργος Βαθιώτης στον Επικοινωνία 94FM: «Αλληλεγγύη για όλους και δημιουργία σε κάθε γειτονιά»

Χωρίς κομματικές ή πολιτικές παρωπίδες διεκδικεί το δημαρχιακό θώκο του Δήμου Περιστερίου ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Ευθύνης» Γιώργος Βαθιώτης, όπως δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

Περισσότερα...

Λευτέρης Μαγιάκης στον Επικοινωνία 94FM: «Η Διοίκηση Πατούλη υπήρξε σπάταλη!»

Με σταθερές αρχές και αξίες, πάντα σε αντιμνημονιακή κατεύθυνση, διεκδικεί και πάλι το δημαρχιακό θώκο ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα-Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι» Λευτέρης Μαγιάκης, ο οποίος ανέλυσε τους στόχους και το όραμά του για την επομένη των εκλογών, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

Περισσότερα...

Κυριάκος Κουτρούλης στον Επικοινωνία 94FM: «Δεν μπορείς να χρησιμοποιείς τη δημοτική εξουσία για να βολεύεις ημετέρους!»

Σκληρή κριτική στο έργο της δημοτικής αρχής Ηρακλείου Αττικής άσκησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πνοή Ηράκλειο» και υποψήφιος δήμαρχος Κυριάκος Κουτρούλης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

Περισσότερα...

Νίκος Παπαδάκης στον Επικοινωνία 94FM: «Θεωρώ πως θα είμαστε σίγουρα μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο»

Το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων αποτελεί μείζων πρόβλημα για όλη τη Χώρα γενικά και ακόμα πιο μείζων για την Αττική ειδικότερα, όπως δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Παπαδάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

Περισσότερα...

Παντελής Βλασσόπουλος στον Επικοινωνία 94FM: «Για ποιο έργο θα θυμούνται αυτή τη δημοτική αρχή οι Ηρακλειώτες;»

Κανένα απολύτως έργο ουσίας και υποδομής δεν έχει υλοποιήσει η παρούσα δημοτική αρχή του Νίκου Μπάμπαλου στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της ΑΚΕΠ και υποψήφιος δήμαρχος Παντελής Βλασσόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

Περισσότερα...

Γιάννης Θεοδωρακόπουλος στον Επικοινωνία 94FM: «Σεβόμαστε τα κόμματα, είμαστε με τους πολίτες!»

Για πέντε χαμένα χρόνια με οπισθοδρόμηση και χαμένες ευκαιρίες για το Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης έκανε λόγο ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συμμαχία Πολιτών» και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

Περισσότερα...

Τάκης Κορωναίος στον Επικοινωνία 94FM: «Μακάρι να συνεχιστεί το όραμα των Γιαννακόπουλων»

Έφυγε σήμερα (19.3.2019) από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο εμβληματικός ηγέτης του Παναθηναϊκού Θανάσης Γιαννακόπουλος, μετά από μακρά νοσηλεία, σκορπίζοντας τη θλίψη στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, το μπάσκετ και τον ελληνικό αθλητισμό. Ο παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής Τάκης Κορωναίος μίλησε για την απώλεια και τη μεγάλη προσφορά του Θανάση Γιαννακόπουλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή "MVP στους 94", με τον Αντώνη Καλκαβούρα.

Περισσότερα...

Λάζαρος Λασκαρίδης στον Επικοινωνία 94FM: «Περιμένουμε την εντολή να διοικήσουμε και να αλλάξουμε την Καλλιθέα!»

Αισιόδοξος πως η υποψηφιότητά του αναπτύσσει ιδιαίτερη δυναμική, ως απόρροια κυρίως της σκληρής δουλειάς που έγινε μέσα σε αυτά τα 5 χρόνια εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου, εμφανίστηκε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» και υποψήφιος δήμαρχος Λάζαρος Λασκαρίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

Περισσότερα...

Δημήτρης Ταβουλάρης στον Επικοινωνία 94FM: «Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι!»

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για κάθοδο του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές άφησε ο δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής και επικεφαλής της παράταξης «Ρήξη και Ανατροπή» Δημήτρης Ταβουλάρης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

Περισσότερα...