Πεμ02202020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ11:41:59 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Παντελής Βλασσόπουλος στον Επικοινωνία 94FM: «Για ποιο έργο θα θυμούνται αυτή τη δημοτική αρχή οι Ηρακλειώτες;»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Παντελής Βλασσόπουλος στον Επικοινωνία 94FM: «Για ποιο έργο θα θυμούνται αυτή τη δημοτική αρχή οι Ηρακλειώτες;»

Κανένα απολύτως έργο ουσίας και υποδομής δεν έχει υλοποιήσει η παρούσα δημοτική αρχή του Νίκου Μπάμπαλου στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της ΑΚΕΠ και υποψήφιος δήμαρχος Παντελής Βλασσόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Ο κ. Μπάμπαλος έλεγε προεκλογικά ότι μέσα στη θητεία του θα υπογειοποιήσει τη Μελίνας Μερκούρη, θα αναπλάσει την Ηρακλείου, θα αγοράσει το Κτήμα Φίξ και θα προχωρήσει τη διάνοιξη της Κύμης και θέλω να ρωτήσω τι έχει κάνει απ’ αυτά; Απολύτως τίποτα, είμαστε στο απόλυτο μηδέν πέντε χρόνια μετά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Παντελής Βλασσόπουλος.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως η δημοτική του παράταξη δεν ακολούθησε τη λογική των προκατόχων της, ασκώντας στείρα κριτική. «Δεν κάναμε την αντιπολίτευση που μας κάνανε, που δεν ψηφίζανε τίποτα», σημείωσε σχετικά ο κ. Βλασσόπουλος.

Όσον αφορά την υποψηφιότητά του, ο πρώην δήμαρχος και νυν επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποκάλυψε πως το ψηφοδέλτιο θα είναι και πάλι πολυσυλλεκτικό και ανεξάρτητο εμπλουτισμένο με στελέχη που έχουν αναφορά στο Ηράκλειο. «Σεβόμαστε τα κόμματα, που είναι πυλώνες της Δημοκρατίας, αλλά πάνω απ’ όλα για εμάς είναι το Ηράκλειο», ήταν τα λόγια του Π. Βλασσόπουλου.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Παντελή Βλασσόπουλου στο παρακάτω link:

https://www.mixcloud.com/94fm/o-παντελής-βλασσόπουλος-στον-940/