Πεμ02202020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ11:41:59 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Λάζαρος Λασκαρίδης στον Επικοινωνία 94FM: «Περιμένουμε την εντολή να διοικήσουμε και να αλλάξουμε την Καλλιθέα!»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Λάζαρος Λασκαρίδης στον Επικοινωνία 94FM: «Περιμένουμε την εντολή να διοικήσουμε και να αλλάξουμε την Καλλιθέα!»

Αισιόδοξος πως η υποψηφιότητά του αναπτύσσει ιδιαίτερη δυναμική, ως απόρροια κυρίως της σκληρής δουλειάς που έγινε μέσα σε αυτά τα 5 χρόνια εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου, εμφανίστηκε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» και υποψήφιος δήμαρχος Λάζαρος Λασκαρίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Δεν έχουν δυστυχώς να προσφέρουν τίποτα τα κόμματα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Δεν είχαμε, δεν θέλαμε και δεν θέλουμε κομματικές στηρίξεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λασκαρίδης.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι στόχος του είναι να μπει στο δεύτερο γύρο των επικείμενων δημοτικών εκλογών, κάτι που τον καθιστά φαβορί για το δημαρχιακό θώκο, από τη στιγμή που θα έχει απέναντί του κάποιον κομματικό υποψήφιο.

«Περιμένουμε την εντολή να διοικήσουμε και να αλλάξουμε την Καλλιθέα», ήταν τα λόγια του Λάζαρου Λασκαρίδη, ο οποίος παράλληλα επιτέθηκε τόσο κατά του δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου, όσο και κατά του πρώην δημάρχου Κώστα Ασκούνη για τη διαχειριστική πολιτική που ακολούθησαν και κατέστρεψαν την πόλη.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Λάζαρου Λασκαρίδη στο παρακάτω link:

https://www.mixcloud.com/94fm/ο-λάζαρος-λασκαρίδης-στον-επικοινωνία-940/