Πεμ02202020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ11:41:59 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Γιώργος Βαθιώτης στον Επικοινωνία 94FM: «Αλληλεγγύη για όλους και δημιουργία σε κάθε γειτονιά»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γιώργος Βαθιώτης στον Επικοινωνία 94FM: «Αλληλεγγύη για όλους και δημιουργία σε κάθε γειτονιά»

Χωρίς κομματικές ή πολιτικές παρωπίδες διεκδικεί το δημαρχιακό θώκο του Δήμου Περιστερίου ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Ευθύνης» Γιώργος Βαθιώτης, όπως δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Το μότο της παράταξής μας είναι αλληλεγγύη για όλους τους ανθρώπους και δημιουργία σε κάθε γειτονιά», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βαθιώτης, ο οποίος κατέρχεται πρώτη φορά ως υποψήφιος δήμαρχος, ενώ το 2014 είχε συνεργαστεί με τον νυν δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη, καταλαμβάνοντας μία από τις πρώτες θέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το 2017 ο Γ. Βαθιώτης διαχώρισε τη θέση του από τη δημοτική αρχή και ανεξαρτητοποιήθηκε για λόγους ηθικής τάξης μετά το θέμα που είχε προκύψει περί παρέμβασης του δημάρχου και φωτογραφικό διαγωνισμό.

«Δεν αμφισβητώ ότι και ο Παχατουρίδης, όπως και οι πρώην δήμαρχοι Φωλόπουλος και Δημητρακόπουλος έκανε έργο, αλλά πρόσεξε περισσότερο το κέντρο της πόλης. Εμείς θέλουμε να ασχοληθούμε περισσότερο με τη γειτονιά», ήταν τα λόγια του κ. Βαθιώτη.

Ο ίδιος, τέλος, πρόσθεσε πως πιστεύει ιδιαίτερα στις ικανότητες των νέων ανθρώπων, οι οποίοι ελπίζει πως θα βγάλουν την Χώρα από το αδιέξοδο, στο οποίο έχει οδηγηθεί.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιώργου Βαθιώτη στο παρακάτω link:

https://www.mixcloud.com/94fm/ο-γιώργος-βαθιώτης-στον-940/