Σαβ02222020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ04:07:16 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΥΓΕΙΑ ΜΑΡΟΥΣΙ Έναρξη Β΄ κύκλου μαθημάτων στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο, τμήμα Δήμου Αμαρουσίου

ΥΓΕΙΑ

Έναρξη Β΄ κύκλου μαθημάτων στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο, τμήμα Δήμου Αμαρουσίου

Την Δευτέρα 16/01/17 ξεκινούν τα μαθήματα του β΄κύκλου μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου τμήματος  Δήμου Αμαρουσίου, με τον γενικό τίτλο: «Ολιστική Ιατρική για ψυχική και σωματική υγεία».

Η ολιστική Ιατρική είναι η ολοκληρωμένη προσέγγιση της υγείας. Οι ολιστικοί γιατροί δεν  αντιμετωπίζουν το όποιο πρόβλημα υγείας απλά στο επίπεδο του συμπτώματος ή της κλινικής εικόνας, αλλά επιδιώκουν την συνολική βελτίωση της κατάστασης της υγείας του ατόμου.

Στον νέο κύκλο μαθημάτων έχουν κληθεί ως εισηγητές καταξιωμένοι γιατροί και όχι μόνο, που υπηρετούν την Ολιστική Ιατρική και οι οποίοι θα μεταφέρουν στους συμμετέχοντες την πλέον έγκυρη γνώση.

Τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες εισηγήσεις 3ωρης διάρκειας, κάθε Δευτέρα, ώρες 17:00 έως 20:00, και θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9.

Το ενδιαφέρον των δημοτών του Δήμου Αμαρουσίου, αλλά και ευρύτερα της πόλης των Αθηνών, ήταν κι αυτή την φορά μεγάλο και οι αιτήσεις για εγγραφή ξεπέρασαν και πάλι κατά πολύ τις προβλεπόμενες θέσεις.

Εκφράζουμε την λύπη μας σ΄αυτούς που δεν μπόρεσαν λόγω πληρότητας του τμήματος να εγγραφούν, και τους περιμένουμε στον επόμενο κύκλο μαθημάτων του Α.Λ.Π. που θα ξεκινήσει μετά το Πάσχα.

Σημειώνεται ότι το Α.Λ.Π. τελεί υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, και την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, κι ευχαριστούμε θερμά γι αυτό, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Δήμου Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη.

Πληροφορίες: Γραμματεία Α.Λ.Π. τηλ: 2821501060 & 694 641 5301 και www.alp.gr