Τετ04082020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ10:41:05 AM

Back Βρίσκεστε εδώ: ΥΓΕΙΑ ΜΑΡΟΥΣΙ Προμήθεια φαρμάκων και ιατροφαρμακευτικού υλικού για τις καθημερινές ανάγκες των εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου

ΥΓΕΙΑ

Προμήθεια φαρμάκων και ιατροφαρμακευτικού υλικού για τις καθημερινές ανάγκες των εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου

Συμπληρώνονται και εμπλουτίζονται με φάρμακα και ιατροφαρμακευτικό υλικό τα φαρμακεία των υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών των εργαζομένων, μετά από τη διενέργεια σχετικής μελέτης από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη.  

Τα φάρμακα αντιόξινα, αναλγητικά, αντιπυρετικά, αντισηπτικά κ.α. θα διανεμηθούν σε κάθε διεύθυνση του Δήμου.

Στη Διεύθυνση Καθαριότητας οι υπάλληλοι και το εργατοτεχνικό προσωπικό θα έχουν στη διάθεσή τους τα απαραίτητα φάρμακα και είδη ατομικής υγιεινής για τις καθημερινές τους ανάγκες.
Επίσης, το φαρμακείο εκτάκτου ανάγκης, που βρίσκεται στο ισόγειο του Δημαρχείου εμπλουτίζεται με νέο ιατροφαρμακευτικό υλικό και φάρμακα , τα οποία θα μπορούν να καλύψουν και έκτακτες ανάγκες των επισκεπτών του Δήμου.   

Με την ευκαιρία της προμήθειας των νέων φαρμάκων ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης επεσήμανε:
«Μεριμνούμε για την υγιεινή των εργαζόμενων μας. Υψηλή προτεραιότητά μας είναι να λαμβάνουμε εκείνα τα μέτρα που διασφαλίζουν την πρόληψη και την προστασία της υγείας των εργαζομένων στο χώρο εργασίας. »

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αμαρουσίου